Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ondermeer Uitvaart
Average rating:  
 9 reviews
by Sargon Roelofs on Ondermeer Uitvaart

Op het moment dat je een dierbare verliest is het allemaal al lastig genoeg. Ineens moet er dan ook nog van alles geregeld worden met instanties en mensen die je nog nooit hebt gesproken. En dat is veelal erg ongemakkelijk. Maar sommige mensen zijn in staat om je een zeldzaam vertrouwen te kunnen geven en je op die moeilijke momenten daardoor juist te kunnen helpen met alles wat geregeld moet worden. En zo’n mens is Lisette.

by Johanna van den Berg on Ondermeer Uitvaart

Heel goede zorg en liefdevol!

by jon on Ondermeer Uitvaart
liefdevol afscheid

Respectvol, geduldig en zeer betrokken uitvaartbegeleidster. De uitvaart was professioneel geregeld.

by Mariel on Ondermeer Uitvaart

Mijn tante was een bijzondere vrouw en toen ze overleed heeft Lisette ervoor gezorgd dat de uitvaart precies zo bijzonder was. Ze heeft ons alle keuzes laten zien en prachtige ideeën aangedragen. We voelden ons erg thuis bij haar!

by Jolien Faber on Ondermeer Uitvaart

Lisette heeft mij geholpen toen mijn meervoudig gehandicapte zusje terminaal was. Het was fijn dat Lisette nog even kennis heeft gemaakt met mijn zusje. We hebben samen een prachtige mand/ kist uitgezocht en een "Karel Appel" rouwauto. We hadden al snel een klik en de aanbeveling voor het crematorium Laurentius was een schot in de roos. Na een paar maanden belde ik [ helaas] Lisette weer omdat mijn man was overleden. Ook nu ondervond ik haar warmte en professionaliteit. Met bewondering heb ik ervaren hoe zij met de ontstane familieconflicten omging. De nazorg is hartverwarmend

by Suzanne Mcdonald on Ondermeer Uitvaart

Wat een warme en persoonlijke begeleiding! Lisette heeft ons geholpen met het nemen van alle beslissingen. Het was een prachtige uitvaart, op een sfeervolle oude begraafplaats, kleinschalig maar heel intiem. Een mooi afscheid en passend bij de vrouw die mijn tante Lucy was.

by Izzy van Leeuwen on Ondermeer Uitvaart

Lisette heeft mij heel goed bijgestaan en geholpen met de uitvaart van mijn vader. Ze heeft een heel persoonlijke aanpak die paste bij mijn vader en onze familie. Je voelt je ook enorm op je gemak bij haar, wat vooral in deze situatie super fijn was.

by Isabelle on Ondermeer Uitvaart

Lieve Lisette, Bedankt voor de manier waarop jij de uitvaart van mijn vader (na zeer plotseling overlijden) hebt geregeld. Ik denk nog regelmatig terug aan jouw woorden; ' alles mag, alles kan, niets is gek'. hier heb ik veel steun uit kunnen halen. En heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens mijn intens verdrietigste momenten, nam jij alles uit handen. Je bent een zeer betrokken, respectvolle en warme vrouw. Door jouw persoonlijke aanpak was mijn vaders uitvaart mooi en perfect geregeld. Dit geeft kracht. Hartelijk dank!

by Hans Bogaarts on Ondermeer Uitvaart

Ondermeer Uitvaart, Lisette, Bedankt voor het organiseren van de uitvaart van mijn vrouw. Je hebt het fantastisch gedaan, geheel naar onze wensen. Mede door het meedenken van jouw kant is het een uitvaart geworden waar wij erg blij mee zijn. Je bent geweldig in het organiseren, een grote pluim. Bedankt