Ondermeer en Abesse werken samen met een aantal vaste leveranciers. Allemaal zijn ze zeer professioneel en bijzonder. Maar er zijn veel meer prachtige bedrijven voor wie je kunt kiezen. Hieronder de bedrijven met wie we samenwerken, plus een aantal websites ter inspiratie. 

SAMENWERKING

www.rememberme.nl

Remember me is jouw online uitvaart- & rouwmagazine: prikkelend, inspirerend en innovatief. Dagelijks schrijven wij artikelen bomvol inspiratie en tips op het gebied van uitvaart & rouw, schotelen we je ideeën voor om je afscheid op een persoonlijke manier in te richten en brengen we je op de hoogte van bijzondere bedrijven in de uitvaart- & rouwbranche. Onze visie is dat het leven gevierd mag worden, ook tijdens het afscheid. Onze missie is om jou daarbij te helpen. Dit doen we door je op een frisse manier te inspireren en je in contact te brengen met bijzondere bedrijven.

www.dehelpendehand.info

De Helpende Hand is een ervaren,  betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche. Voor alle personeelsvraagstukken bieden wij een oplossing.

Wij helpen uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen bij het invullen van hun behoefte aan gekwalificeerd personeel. En wij helpen mensen die willen werken in de uitvaartbranche bij het vinden van nieuwe mogelijkheden.

www.wikandoe.nl

De Wi Kan Doe Dragers dragen je geliefde hoog op de schouders onder begeleiding van dans en muziek. Zeker niet alleen voor traditionele Surinaamse uitvaarten!

www.promopaper.nl

Alle soorten drukwerk.

www.bloembinderijgeschikt.nl

Voor hele bijzondere bloemstukken en rouwbloemen.

www.staatsie-vervoer.nl

Van der Lans & Busscher levert klassiek, modern en bijzonder rouwvervoer.

INSIPIRATIE

Er is heel veel moois te vinden voor een prachtige uitvaart op jouw manier. Hieronder vind je links naar een aantal leveranciers die met liefde werken aan het afscheid van jouw geliefde. Maar op internet vind je er nog veel meer!

www.daglief.nl
Online een persoonlijke rouwkaart maken en laten drukken.

www.hipdesign.nl

Bijzondere rouwkaarten zelf maken.

www.rouwtruck.nl

Voor een waardig afscheid van een trucker: huur de rouwtruck of een rouwframe voor op een eigen wagen.