Ondermeer, afscheid op jouw manier en Abesse Uitvaartverzorging

Een prachtig afscheid is het laatste wat je nog kunt doen voor je overleden dierbare. Doe het op een manier die bij het leven van hem of haar past. Doe het op je eigen manier.

Ik ben geen ‘standaard’ uitvaartverzorger. Ik kom als mezelf, kleurrijk en creatief. Verwacht dus geen mantelpakje. Maar wel professionaliteit, liefde, creativiteit, vrijheid en rust.
Ik adviseer, denk mee en zorg dat alles wat nodig is geregeld wordt. Dat neemt je de praktische zorg uit handen en geeft je de ruimte om rustig en liefdevol deze dagen door te komen. Je kunt veel zelf doen als je dat wilt, maar niets moet. Je bepaalt zelf wat je doet en wat ik voor je kan doen.

Op die manier weet je zeker dat je afscheid neemt op jouw manier, zodat het laatste afscheid een mooie herinnering kan worden. Het hoeft namelijk helemaal niet ‘volgens de regels’. Het kan precies zoals jij het wilt, waar je het wilt.

Vanaf december 2019 ben ik enkele maanden op reis. Tijdens mijn afwezigheid neemt Anneke de Jong van Abesse Uitvaartzorg mijn werk over. Anneke is een vriendin en collega met dezelfde uitvaartfilosofie als ik. Sinds 2017 werken we vaak en fijn samen. Kijk op www.abesse-uitvaartzorg.nl om kennis te maken met Anneke.

Melden overlijden: 06 – 39597857 (dag en nacht bereikbaar)

Vergoed door alle verzekeringen. Samenwerking met ervaren professionals.

Lisette de Jong